Conference League

Αλόνσο: «Το ποδόσφαιρο ήταν άδικο μαζί μας σήμερα - Να δώσουμε στους παίκτες την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Ντιέγκο Αλόνσο μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στη Βοσνία (1-1).

Παναθηναϊκός και Μπόρατς έμειναν στο 1-1 στο «Γκράντσκι Στάντιον», για την 1η αγωνιστική της League Phase του Conference League, με τους «πράσινους» να χάνουν αρκετές ευκαιρίες και να μένουν στην ισοπαλία.

Σε αυτή ακριβώς την αστοχία αναφέρθηκε ο Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του ήταν βελτιωμένη στον τρόπο παιχνιδιού, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, τόνισε πως είναι ανάγκη οι «πράσινοι» να συνεχίσουν να δουλεύουν, ώστε να ανέβει η αυτοπεποίθηση των παικτών και να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το ποδόσφαιρο ήταν άδικο απόψε μαζί μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ώστε να έρθουν και τα αποτελέσματα που θέλουμε. Απόψε βελτιωθήκαμε στον τρόπο παιχνιδιού, ήταν καλύτερος από άλλους αγώνες. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε κι άλλο γκολ.

Πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες και να τους δώσουμε την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται. Συνεχίζω και επαναλαμβάνω, εμπιστοσύνη στους παίκτες και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε για να κάνουμε όσα είμαστε ικανοί να κάνουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x